OPINION

(OLEC 93-46)

October 19, 1993

QUESTIONS PRESENTED:

1. May a legislator work as a volunteer in charitable gaming activities of a church?

OPINION:
The Code of Ethics places no prohibitions on legislators working as volunteers in the charitable gaming activities of a church.   In addition, Section 6.626 of the Code provides that legislators may solicit contributions on behalf of charitable entities.

